HERFST BIJ BOKKERS TE BUITEN.

HERFST, WEER LEKKER NAAR BINNEN BIJ BOKKERS TE BUITEN. Nog een laatste zonnetje, nog heel even buiten met de jas aan genieten van een donker biertje of lekker glas rode wijn. Meer regen, wind en vallende kastanjes. Maar ook weer lekker met z’n allen gaan dineren. Mooie menu’s met lekkere wijnen. En.. nieuwe producten! Want…

Lees verder!

AYALA CHAMPAGNE- DINER

Zomaar een dinsdagavond in oktober en ons restaurant, zit vol met champagne liefhebbers. Op uitnodiging van Wijnhandel Schuttelaar, is van het champagnehuis Ayala, de specialist Monsieur Francois Petit, overgekomen om ons meer te vertellen over champagne en hun champagnes in het bijzonder, 5 Champagnes werden er geproefd, waaronder een Brut Majeur, fris en elegant. Een…

Lees verder!

ALWEER EEN JAAR GELEDEN

TIEN JULI 2018, Brand bij ZóXander… Wat vliegt de tijd en meestal staan we allang niet meer stil bij de brand van een jaar geleden. Maar 10-07-2018 staat toch in ons geheugen gegrift. Uit ons bed en Parijs gebeld worden en horen dat je zaak in as ligt, was heftig. Nog 1 keer willen we…

Lees verder!

SUCCES LINDE

Onze keukenassistente ( en toekomstig top-kok) van Bokkers te Buiten,moet morgen praktijkexamen doen. Spannend, lastig…vooral als je wel verschillende mogelijkheden krijgt vanuit school maar nog niet weet welk ingrediënt het uiteindelijk wordt, gebakken zalmfilet, Rib-Eye, of toch varkenslende.. Blijft er maar 1 oplossing over…alles oefenen. Samen met Chef Bokkers oefenen;  instructie, notities maken, proberen, nogmaals…

Lees verder!

Messi in Zwolle

“Alsof je Messi naar Zwolle haalt” was Arjan’s Broekman, zijn omschrijving van deze masterclass. Barons de Rothschild in Zwolle, precies een week geleden mocht ik met meer dan 80 andere benieuwde gasten een masterclass van het befaamde wijnhuis bijwonen. Een wijnhuis beroemd om zijn wijnen maakt sinds  (pas) 10 jaar óók champagne. In prachtig Engels…

Lees verder!