FEESTDAGEN 2020
 Geen zin om te koken, maar wel uitgebreid tafelen. Wat dacht u van een Luxe Bokkersbox, of een 4-gangen kerstmenu dat u zelf in een handomdraai op tafel zet. Alles is dit jaar anders, behalve het genieten.
LUXE BOKKERSBOX
Bourgondisch gevuld zoals u van ons gewend bent. Wat dacht u bijvoorbeeld van;

Garnalencocktail

Rilette van eend

Tonijnsalade

Ganzenleverpaté

(Natuurlijk allemaal huisgemaakt!)

Met daarnaast een rijk assortiment aan kazen, binnen- en buitenlands, vleeswaren, droge worst, snackgroenten met yoghurtdip, olijven, druiven, vijgenbrood, geroosterde noten en brood met gezouten roomboter.

En als dessert of voor bij de koffie overheerlijke Zwolse Bokkers Bol, gevuld met witte chocolade en caramelsaus.

Een compleet verzorgde borrel of diner voor twee.

Te bestellen per twee personen, 48 per box.

EXTRA LUXE

Oesters

Zeeuws Roem, 6 stuks 15 (met oestermes 18)

Kaviaar Baeri

10 gr (gekweekte Siberische steur)/ huisgemaakte blini/ zure room met bieslook 16

(Oesters en kaviaar minimaal 24u van tevoren bestellen)

Natuurlijk aan te vullen met mooie wijnen, rood, wit of rosé.
Huiswijn 15 of volle kerstwijnen 23

En vergeet vooral ook onze huisgemaakte limoncello (12) niet!

4-GANGEN KERSTMENU
CHEF BOKKERS EN SOUS-CHEF MITCH KOKEN VOOR U EEN UITGEBREID
4-GANGEN KERSTMENU
Dat u thuis in een handomdraai op tafel zet.
4-gangenmenu 60; u kiest per gang een gerecht.

VOORGERECHTEN

Marbré zeebaars

gerookte heilbot/ wilde spinazie en kropsla/wakame 15

OF

Ganzenleverterrine

in port, boerenjongens en zoetzure venkel 20

OF

Terrine gemarineerde sojabonen

In Rotterdamse soja gemarineerde tofu/ kaviaar van zeewier 14

TUSSENGERECHTEN

Romige topinamboer soep

OF

Geroosterde pompoensoep

Beide soepen met pulled duck €13.50 of liever vegetarisch €12

HOOFDGERECHTEN

Kreeft Thermidor

Franse Klassieker, gevuld met romig mengsel van eigeel, cognac, mosterd, kreeftvlees. Gegratineerd met Gruyère.
Halve kreeft 26/ hele kreeft 38

OF

Huisgerolde rollade van Parelhoen

gevuld met paddenstoelen en zachte zuurkool 26

OF

Gepofte knolselderij

gemarineerd in ketjap/ worchestersauce/ jus van wortel en rode port/ gegrilde bospeen 17

DESSERTS

Zwolse Bokkers Bol

witte chocolade crème/ caramelsaus/ vanille crûmble 10

OF

Likeur 43- sinaasappel-cheese-cake

Christmas Time…..Likeur 43- sinaasappel-cheese-cake/ vruchtencoulis 10

OF

Kaas, kaas, kaas

assortiment kaas/ vijgenbrood/ huisgemaakte appelstroop/ geroosterde noten 15

Het 4-gangen menu, 60

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood en gezouten roomboter, de hoofdgerechten  met rozemarijnaardappeltjes en gegrilde groenten. De warme gerechten hoeven alleen opgewarmd te worden.

(meerprijs voor Ganzenleverterinne 4, Hele kreeft 10, Kaas,Kaas,Kaas 4)

Alle genoemde gerechten zijn ook los te bestellen.

BESTELLEN

Te bestellen bij Reserveren@Bokkerstebuiten.nl,

of 038-4231310

  • Nu te bestellen, op te halen op  24, 26, 27, 30 en 31 december
    • (1e kerstdag gesloten, 28 en 29 dec gesloten)
  • Heeft u een allergie? Laat het ons weten!
  • Bestellen kan tot op de dag zelf tot 15u
  • Afhalen kan tot 19u, op bestelling
  • Minimale bestelling €40
  • Betaling; vooraf dmv een ‘Tikkie’.

Natuurlijk aan te vullen met mooie wijnen, rood, wit of rosé.
Huiswijn 15 of volle kerstwijnen 23

En vergeet vooral ook onze huisgemaakte limoncello (12) niet!
Een compleet verzorgd borrel of diner voor twee.

LOGO_01

Bokkers te Buiten

Rode Torenplein 16

8011 MJ Zwolle

Openingstijden keuken

Ma: 16:00 – 21:00
Di: gesloten
Wo: 16:00- 21:00
Do: 16:00 – 22:00
Vr: 12:30 – 22:00
Za: 12:30 – 22:00
Zo: 13:00 – 22:00

Contact opnemen

Tel.: (038) 423 1310
E-mail: info@bokkerstebuiten.nl

Bokkers te Buiten. Website door: RyanFlierman