KERST MENU 2019
Tijdens de kerstdagen bourgondisch genieten bij Bokkers te Buiten. Wij serveren u een bourgondisch 5-gangen kerstmenu, vanaf dinsdag 24 december tot en met donderdag 26 december. Wacht niet te lang en reserveer vandaag nog!

Sprankelend ontvangst met Cava en een amuse

Amuse: Romige pompoensoep met gebrande gamba en een gel van sinaasappel.
VOORGERECHT

Terrine van gepofte tomaatjes

in rode bietensap, mascarpone-hazelnoten crème, balsamico stroop
en ingelegde bloemkool roosjes.

OF

Ganzenlever brulee

met een lolly van gerookte paling en ganzenlever en een compôte van Granny Smith.

OF

Tartaar van verse zeebaars

citroenzeste, rode peper, wasabi-crunch, kuit van de keizerharing en lichte crème fraiche met kerrie.

TUSSENGERECHT

Snoekbaarsfilet van de grill

zwemmend met zijn buik in bouillon van saffraan, kappertjes en spaghetti van snijboon.

OF

Langzaam gegaard kalfsvlees in eigen jus

met rozemarijn en knoflook, uitgebakken kaantjes van aardappel en een aardappelmousseline met gepofte knoflook.
TUSSENGERECHT

Aan het karkas in roomboter gebraden houtduif-filet

chips van pastinaak, gepofte pastinaak en een jus van jeneverbes.

OF

Verse artisjokbodem

met een dakje van peterselie, salie-botersaus met tapioca parels en groene asperges.
HOOFDGERECHT

Rosé gebraden hertenrug

met huisgemaakte bitterbal van herten stoofvlees, rode port jus diverse garnituren van wortel
en een taartje van Platatten.

OF

Op de graat gebakken tarbot-filet

kreeftenbisque, gestoofde mini venkel en bleekselderij, filodeeg krokant met tijm en gegrilde aardappel.

OF

Uit de oven; aardappel/bospeenflan met een salsa van avocado

jus van kardemom en gefrituurde schorseneren.
EXTRA UITBREIDING

Kaas, Kaas, Kaas met diverse garnituren à 6.25

OF

Huisgemaakte limoncello spoon met citroen sorbetijs à 6.25

DESSERT

Hemelse modder

pure chocolade mouse, warme chocolade lava cake, amarena-kersencompôte en bourbon vanille-ijs.

OF

Frambozentrio

bavarois, sorbetijs en huisgemaakte schuimpjes, vers rood fruit en bladerdeeg krokant.

Het 5-gangen kerstmenu, 67,50

(natuurlijk inclusief cava en amuse)

Wij serveren u bij dit kerstmenu graag bijpassende wijnen. In een arrangement bij alle gangen, maar ook losse glazen of een Bob-variant.

Natuurlijk houdt chef Bokkers rekening met uw individuele dieet- en/of voorkeurswensen. En hebben wij voor de kinderen een aangepast menu, bijvoorbeeld een aangepast kerstmenu of een kindermenu.

En kiest u, ook met kerst, liever zelf uw menu?!
Bokkers te buiten serveert deze dagen ook gewoon onze A La Carte gerechten.

 

Wijzigingen in dit menu voorbehouden.

RESERVEREN

U kunt aan de rechterkant reserveren via SeatMe.

Bokkers te Buiten is te vinden aan het Rodetorenplein 16, 8011 MJ te Zwolle.

Openingstijden keuken:

Ma: 16:00 – 21:00
Di: gesloten.
Wo: 16:00- 21:00
Do: 16:00 – 22:00
Vr: 12:30 – 22:00
Za: 12:30 – 22:00
Zo: 13:00 – 22:00

Heeft u specifieke wensen of komt u met een grote groep? Dan kunt u ons ook even bellen of mailen:

reserveren@bokkerstebuiten.nl
(038) 423 1310

LOGO_01

Bokkers te Buiten

Rode Torenplein 16

8011 MJ Zwolle

Openingstijden keuken

Ma: 16:00 – 21:00
Di: gesloten
Wo: 16:00- 21:00
Do: 16:00 – 22:00
Vr: 12:30 – 22:00
Za: 12:30 – 22:00
Zo: 13:00 – 22:00

Contact opnemen

Tel.: (038) 423 1310
E-mail: info@bokkerstebuiten.nl

Bokkers te Buiten. Website door: RyanFlierman