1 September 2019, een Portugese middag bij Bokkers te buiten.
Annet van Limburg, van Puur Portugal Wijnen, heeft haar passie voor dit land en haar wijnen gedeeld met onze gasten. Heerlijk fris, zelfs sprankelend wit uit oa de Vinho Verde tot fluweelzachte rode Allicante Bouschet, mochten er geproefd worden. En geproefd werd er…en nog meer en dan nog ééntje dan!
Ondertussen werd buiten ook hard gewerkt, door Chef Bokkers en sous-chef Linda de Jonge, zo’n BBQ gaat natuurlijk niet vanzelf aan..!
En zo konden onze gasten, aan het eind van de middag een heerlijk gerecht van de BBQ komen halen; grote garnalen, in (Portugese) rode wijn gestoofde octopus of toch liever sticky short-ribs.
Daarnaast, een frisse watermeloen- salade met fêta en een rood pepertje, spicy tomatensalsa of een aardappelsalade met een héééél klein beetje knoflook. De meeste gasten lieten zich er door verleiden nogmaals langs de BBQ te lopen.
Een zeer geslaagde middag, waarbij wij gehoopt hadden op tenminste 20 gasten en uiteindelijk ‘uitverkocht’ moesten geven bij 45 aanmeldingen.
Annet bedankt voor deze leuke samenwerking!
Groeten,
Nicole&Martijn